Hatanpään Valtatie 50 P 244, Hatanpää, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana kolmio Hatanpäältä!

Asunnossa on laminaattilattia ja seinäpinnat ovat maalattu. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, astianpesukoneelle on tilavaraus. Kylpyhuone on kaakeloitu ja voit tuoda sinne oman pyykinpesukoneen (mahtuu 40 cm leveä kone). Kuvan pyykinpesukone ei kuulu tarpeistoon. Taloyhtiössä on hyvin toimiva ja asukkaille maksuton pesutupa. Pesutupa sijaitsee vastapäisessä rakennuksessa os. Kolmionkatu 2, G-rappu.

Asunto vuokrataan ilman kalusteita. Kuvaustilanteessa asunto on ollut vielä asuttu.

Taloyhtiössä (Hatanpään valtatie 50-54) on tällä hetkellä julkisivuremontti. Arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2018. Talot remontoidaan yksi kerrallaan, jolloin talot on huputettu. Tässä talossa (Hatanpään valtatie 50) arvioitu remonttiaika on 1.3-30.6.2018. Remontti kohdistuu rakennusten julkisivuihin ja parvekkeisiin sekä vesikattoihin. Asuntojen sisällä tehdään karmiventtiilimuutos ja ikkunoiden pesut remontin valmistuessa.

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto

Hatanpään valtatie 50-54

Hatanpään valtatie 50-54 -kiinteistössä on kolme 7-kerroksista taloa. Yhteisiin tiloihin kuuluvat sauna, kuivaushuone, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi korttelissa (Kolmionkatu 2) on yhteinen korttelipesula ja kuntoiluhuone. Taloissa on tehty seuraavia remontteja: keittiönkalusteiden uusiminen vuonna 2007, hissien kunnostus 2003, putkistosaneeraus, kylpyhuoneiden, ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen 2001 sekä julkisivun kunnostus 1993. Talot on rakennettu vuonna 1961 ja niissä on hissit.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1957

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.