Ilmarinkatu 44 B 15, Kaleva, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 370 currently vacant homes listed?

3. kerroksen yksiö Kalevassa!

Talo on tällä hetkellä peruskorjauksessa ja peruskorjauksen valmistuminen on 1.10.2019.

Asunnossa on kaunis vaalea laminaattilattia ja seinät on raikkaan valkoiset.

Huoneiston ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet. Asunnossa on kätevä kodinhoitohuone/vaatehuone, jossa on pyykipesukoneliitäntä.

Keittiöön tulee vakiovarusteeksi astianpesukone. 

Kylpyhuoneen ja keittiön värimaailma on tyylikästä ja aikaa kestävää harmaata ja valkoista.  

Vuokraa tästä ihana koti!

Ilmarinkatu 44

Kalevaan, monipuolisten palveluiden ja vehreiden puistojen lomaan, valmistuu alkusyksystä upeita uusittuja Lumo-koteja. Ilmarinkatu 44:n hissittömään nelikerroksiseen taloon on tulossa 28 kotia yksiöistä kolmioihin.

Asunnot ovat sisustukseltaan raikkaan valoisia. Lattiat ovat kaunista vaaleaa beigenharmaata laminaattia. Kodin katot ovat valkoiset ja seinät on maalattu maalarinvalkoisella maalilla. Keittiön kodinkoneet ovat pinnoiltaan valkoisia, joihin sointuu kauniisti harmaan betonikuvioiset keittiötasot ja välitilan himmeänharmaa keraaminen laatta. Keittiön kaapistot ovat puhtaan vaaleita, joissa on alumiinin väriset vetimet. Keittiön varustukseen kuuluu induktioliesi, uuni, jää-pakastinkaappi ja liesituulettimen kupu. Astianpesukoneen leveys riippuu asunnon koosta. Kylpyhuoneiden seinät ovat valkoista keraamista laattaa, joissa on mukana musta tehosteseinä. Kylpyhuoneiden katto on kuusipaneelia ja lattia tummanharmaata keraamista laattaa hopeanharmaiden saumojen kera. Kylpyhuoneissa on kirkaslasiset suihkuseinät, allas- ja peilikaapit ja pesukoneliitännät. Kolmioissa on lisäksi pyykkikaapit. Yksiöissä on yhdistetty vaatehuone ja kodinhoitohuone. Kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet. Yksiöissä ei ole parvekkeita.

Asukkaille on käytössä kellarikerroksessa sijaitsevat irtaimistovarasto, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone, kuntosali, pesuhuone ja polkupyörävarasto. Saunaosasto on uusittu vuonna 2015. Talon 1. kerroksessa palvelee K-Market -päivittäistavarakauppa. Kaupan varastot sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Lämpöpistokepaikallisia autopaikkoja on pihassa 12 ja autotalleja on kolme.

Tutustu tarkemmin Ilmarinkatu 44:ään:

Ilmarinkatu 44 esite

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.


Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Renovation ongoing, will be completed on 1.10.2019.

Building type Apartment building

Year of construction 1956 - peruskorjattu 2019

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaleva, Tampere

Kaleva on haluttu ja arvostettu asuinalue Tampereen itäisessä kantakaupungissa. Kalevan keskellä sijaitsee laaja vehreä puistovyöhyke, joka koostuu useista eri puistoista. Monipuoliset palvelut sijaitsevat lähellä. Alueelta löytyy useita päivittäistavarakauppoja, kuten Prisma ja S-Market. Lähistöltä löytyvät Kalevan uimahalli sekä vuonna 2018 rakennettu maauimala. Lisäksi lähistöltä löytyvät Tampereen yliopistollinen sairaala, Tampereen ammattikorkeakoulu sekä yliopisto. Kalevasta on hyvät liikenneyhteydet, eikä matka keskustaan ole pitkä. Kalevan halki kulkee useita linja-autolinjoja. Julkiset liikenneyhteydet tulevat parantamaan kulkua vielä lisää, kun uusi raitiovaunulinjasto aloittaa toimintansa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.