Itsenäisyydenkatu 8 B 28, Tammela, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Viidennen kerroksen kaksio vuokrattavissa Itsenäisyydenkadulta!

Asunnon lattiassa on tällä hetkellä muovimatto, mutta se tullaan vaihtamaan laminaattiin ennen uuden asukkaan muuttoa asuntoon. Seinissä on siisti vaalea maalipinta. Lumo-maaliedulla uusi asukas voi kuitenkin maalata seinät oman makunsa mukaan.

Erillisessä keittiössä on ikkunat sisäpihalle. Jääkaappipakastin ja liesi kuuluvat keittiövarustukseen. Astianpesukoneelle (60 cm) on tilavaraus. Kylpyhuone on kaakeloitu ja sinne saa sopimaan pyykinpesukoneen.

Vuokraa tästä koti hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden, sekä kauniin Sorsapuiston läheltä!

Asunnon kuvat kesältä 2018. Kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto

Itsenäisyydenkatu 8

Idyllisen talon hissit on modernisoitu vuonna 2015 ja piha-alue on kunnostettu vuonna 2008. Keskustorille on kilometrin verran ja bussipysäkki on aivan talon edessä. Raitiovaunuliikenne tulee kulkemaan muutaman vuoden päästä talon edestä.

Tora- ja Sopulinnan talot (Yliopistonkatu 39 ja Itsenäisyydenkatu 8) muodostavat ihanan sisäpihan, joka on kauniin vehreä. Itsenäisyydenkadun asukkaiden käytössä on maksutta pesutupa ja kuntosalia viereisen Yliopistonkatu 39 -taloyhtiön tiloissa. Muutamassa asunnossa on ranskalainen parveke. Asunnoilla on irtaimistovarastot sekä yläkerrassa harjakaton alla että kellarissa. Yhteisinä tiloina talossa on kerhohuone, kuivaushuone ja saunatilat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1946

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1050 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tammela

Suosittu Tammelan alue sijaitsee keskustan tuntumassa. Aamukahville voit poiketa vaikkapa Tammelantorille, joka tarjoaa lähes joka päivä perinteikästä tamperelaista torielämää. Rautatieasema on melkein vieressä ja linja-autoasemallekin kävelet vartissa. Lähellä on myös useita kouluja ja kauniita puistoja sekä Kaupin upeat ulkoilumaastot.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.