Kemiankatu 11 A 4, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

2. kerroksen kaksio Kemiankadulla on vapautumassa vuodenvaihteessa!

Asunnossa on kauttaaltaan laminaattilattia ja seinät ovat vaaleaksi maalatut. Huoneet ovat tilavia ja olohuone on tarvittaessa jaettavissa kalustein työ- ja olohuonetilaan.

Keittiössä on kauniit lämpöisen sävyiset puiset keittiönkaapit ja tilavaraus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Vakiovarusteina on jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin.

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

HUOM! Kohteessa on alkamassa julkisivu- ja parvekekunnostus vuoden 2018 aikana! Valokuvat otettu asunnosta keväällä 2016.

Kemiankatu 11

Bussipysäkille, päiväkotiin ja lähikauppaan on matkaa 200 metriä ja kouluihin 500 metriä. Kiinteistön lukot on sarjoitettu vuonna 2010, taloon on uusittu ikkuna- ja parvekeovet 2006, julkisivu on saneerattu sekä parvekkeet lasitettu vuonna 2000. Yhteisinä tiloina ovat muun muassa pesutupa, kuivaushuone, mankeli, kerhohuone, askartelutila, kuntoilutila sekä pihakatos.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.