Keskisenkatu 8 A 26, Kaukajärvi, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Mikäli vuokraat tämän asunnon 15.11.2018 mennessä, saat käyttöösi Gigantin lahjakortin arvoltaan 350€. Saunallinen kaksio etsii uutta vuokralaista.

2012 valmistunut asunto, jossa on puun värinen muovimatto. Olohuoneen ja makuuhuoneen seinät ovat maalattu. Keittiön kaapistoissa on hieno vaalea sävy. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Keittiössä on myös mikrolle tilavaraus. Kylpyhuone on laatoitettu ja sinne mahtuu hienosti pyykinpesukone. Vesi ja Saunalahden 10 megan nettiyhteys sisältyvät vuokraan.

Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun tästä yhteiskäyttöauto

Keskisenkatu 8

Vuonna 2012 valmistuneesta talosta löytyy kauniita vaaleita asuntoja, yksiöistä kolmioihin. Kaksioissa ja kolmioissa voi löylytellä omassa saunassa. Talo on esteetön, joten se sopii mainiosti niin lastenvaunuvaihetta eläville kuin senioreillekin.

Asukkailla on omien irtaimistovarastojen lisäksi käytössä talon monipuoliset yhteiset tilat, kuten ulkovälinevarastot, kuivaushuone, vaunuvarasto sekä kerhohuone.

Lapsille on oma leikkipaikka turvallisella sisäpihalla. Maan alla sijaitsevat autopaikat ovat Kaukajärvi-osuuskunnan hallinnassa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon asukkaat voivat hyödyntää uutta yhteiskäyttöautopalvelua, joka täydentää julkista liikennettä ja tarjoaa asukkaille käteviä liikkumismahdollisuuksia. Lue lisää!

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2012

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 914 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaukajärvi

Kaukajärvi sijaitsee Kangasalan rajalla ja on saanut nimensä kolmen kilometrin pituisesta järvestä. Kaukajärvellä on huomattava määrä palveluita ja sieltä löytyvät ala- ja yläkoulut sekä päiväkoti. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen ulkoliikuntaan kuten uimiseen, melontaan, hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Lähellä on jäähalli, Iso-Vilusen Skate & BMX Park sekä Spiral-salibandyhalli. Hyvällä paikalla sijaitsevan seitsenkerroksisen Lumo-talon ylimmistä kerroksista avautuu huikaisevat näkymät.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.