Koipitaipaleenkatu 9 A 31, Vuores, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 578 currently vacant homes listed?

6. kerroksen toimivapohjainen kolmio!

Asunnossa on vaalea kaunis laminaattilattia ja seinäpinnat on maalattu vaaleiksi. Isompaan makuuhuoneeseen on maalattu tyylikäs vaaleanharmaa korosteseinä. Isommassa makuuhuoneessa on hyvin kaappitilaa. Toisen makuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Keittiössä on kauniit aikaa kestävät vaaleat kaapistot metallivetimillä. Keittiö on hyvin varusteltu ja mm. astianpesukone on jo vakiovarusteena. Keittiössä on myös kodikas saareke, jossa on paljon vetolaatikollista säilytystilaa.

 • keittiössä on mikroaaltouunille tilavaraus
 • kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä

 • Kylpyhuone on kaunis, seinät on laatoitettu valkoisella ja lattia tyylikkäällä tummanharmaalla laatalla. Samanvärisellä tummanharmaalla laatalla on laatoitettu takaseinä korosteseinäksi. Asunnoilla on todella isot lasitetut parvekkeet. Asunnon ikkunoissa on sälekaihtimet jo valmiina.

  Talo on täysin savuton, eli tupakointi myös asuntojen parvekkeilla on kielletty. Tupakoitsijoille on varattu erillinen tupakointialue pihalta.

  Lämpöpistokkeellisia autokatospaikkoja tulee talon pihaan 32 kpl, joista 2 kpl on INVA-paikkoja.

  Tyytyväisyystakuu on voimassa siihen asti, kunnes pääset tutustumaan talon mallihuoneistoon ja huoneiston materiaaleihin.

  Vuokraa tästä ihana uusi koti itsellesi Vuoreksesta!

  Koipitaipaleenkatu 9

  Kesällä 2017 valmistuva tyylikäs kerrostalo sijaitsee aivan Tampereen ja Lempäälän rajalla, nopeiden liikenneyhteyksien tuntumassa. Kehittyvä ja kasvava Vuores on erityisesti ulkoilijoiden mieleen: metsäinen, vehreä ja vesistöinen miljöö tarjoaa hienot puitteet ympärivuotiseen liikkumiseen.

  Talon kahdeksaan kerrokseen tulee nykyaikaisia, kauniita koteja, joiden pohjat ovat hyvin ja napakasti suunniteltu. Suurimmassa osassa asunnoista keittiön ja olohuoneen erottaa saareke, jonka äärellä on mukava istua ja kokkailla. Keraaminen liesi ja astianpesukone kuuluvat jokaiseen keittiöön, lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneet kauttaaltaan laatoitettu. Kylpyhuoneessa varpaita lämmittää lattian mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joille mahtuu hyvin istuinryhmä rentoon oleskeluun.

  100 megan laajakaistayhteys sisältyy vuokraan!

  Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

  Lumo-asukkaana saat enemmän

  Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

  Building information

  Building type Apartment building

  Year of construction 1.7.2017

  Energy rating C

  Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

  The building's shared facilities

  Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

  Not sure how long you're staying?

  If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1036 €/mo.

  Read more

  Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

  Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

  Find out more

  Vuores

  Pikkukaupunkimainen Vuores sijaitsee luonnon kainalossa, reilu 10 km Tampereen keskustasta. Vesistöjen ympäröimä, kehittyvä asuinalue tarjoaa koteja ja palveluita kaikkiin elämänvaiheisiin. Alueelle on tulossa kattavat kevyen liikenteen kulkuväylät, viihtyisä puisto- ja vihervyöhyke ja hyvät julkiset kulkuyhteydet. Alueen arkkitehtuuri on raikasta, värikästä ja yhtenäistä luoden alueelle aivan omaleimaisen ilmeen. Tulevaisuudessa Vuores tarjoaa kodin yli kymmenelle tuhannelle asukkaalle, ja alueelle tulee myös työpaikkoja ja kattavasti lisää palvelutarjontaa. Alueen asukkaita palvelee uusin tekniikka, kuten imujätejärjestelmä ja katujen led-valaistus. Vuoreksessa on kiinnitetty erityisesti huomiota taiteeseen ja aluetta koristaa viehättävät taideteokset niin valoin, värein kuin muodoinkin.

  Information is based on data provided by Fonecta.
  Distances to services are measured on the map using straight line distances.