Kolmionkatu 2 A 9, Hatanpää, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapaana kaunis kaksio Hatanpäältä!

 

Hyväkuntoinen kaksio, jossa laminaattilattia ja maalatut, vaaleat seinät. Kauniin valoisassa asunnossa on suuret ikkunat sisäpihalle ja parveke sisäpihalle päin.

 

Asunnossa on erillinen keittiö ja sinne saa sopimaan oman 60cm leveän astianpesukoneen. Asuntoon kuuluu myös tilava erillinen vaatehuone. Makuuhuone ja olohuone ovat molemmat suuria ja olohuoneeseen on upeat ikkunalliset pariovet.

 

Kylpyhuone on laatoitettu. Kylpyhuoneeseen ei mahdu pyykinpesukonetta, mutta talossa on hyvin toimiva on maksuton pesutupa, joka sijaitsee G-rapussa.

 

Vuokraa tämä ihastuttava asunto!A beautiful two-room apartment from Hatanpää!

The apartment has laminate flooring and light colored paint walls. The windows and the balcony are towards the courtyard.

The apartment has a separate kitchen which has a space reservation for a 60cm wide dishwasher.

The bedroom and living room are both spacious and the living room has beautiful french doors. There is also a separate walk-in closet.

The bathroom is tiled. There is no room for a washing machine, but the building has a laundry room which can be used free of charge (located in Kolmionkatu 2 G).

Rent this beautiful home today!

Kolmionkatu 2

Kiinteistöllä on asukkaiden maksutta käytössä oleva korttelipesula, kuivaushuone, irtaimisto-ja ulkoiluvälinevarastot. Näiden lisäksi mukavuutta arkeen tuovat taloyhtiön saunaosasto joka on remontoitu keväällä 2018. Samoin asukkaiden käytössä on kerhohuone ja kuntosali.

Talossa on tehty lisäksi seuraavia remontteja: keittiöt remontoitu vuonna 2006, hissit modernisoitu 2003, ikkunat uusittu, kylpyhuoneet laatoitettu 2001 ja putkistosaneeraus tehty v. 1999. Talo on rakennettu vuonna 1957. Talon 3-kerroksisissa rapuissa (A-K-raput) ei ole hissiä, 7-kerroksisessa L-M-rapussa on hissi.

Kohteeseen on suunniteltu parvekeremonttia vuodelle 2019. Tarkempi aikataulu ja remontin yksityiskohdat ovat tiedossa tutkimusten ja suunnitelmien valmistumisen jälkeen.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Yhteiskäyttöauto alle oman talon parkkipaikalta.


Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1957

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 871 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.