Kolmionkatu 2 L 118, Hatanpää, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana 7/7. kerroksen kaunis ja valoisa kaksio muutaman kilometrin päässä keskustasta!

Asunnossa on kaunis laminaattilattia ja maalipintaiset seinät.

Olohuoneessa on säilytetty eteisen suuntaan alkuperäiset parilasiovet ja ne tuovat tunnelmaa tähän ihanaan ylimmän kerroksen asuntoon.

Makuuhuone on tilava ja tarvittaessa kalustein helposti jaettavissa työ- ja makuuhuonetiloiksi.

Keittiöön saa sopimaan pienen ruokapöydän.

Kylpyhuoneeseen ei saa tuotua omaa pyykinpesukonetta, mutta talossa on hyvin toimiva ja asukkaille maksuton pesutupa.

Näkymät ovat hienot talon ylimmästä kerroksesta. Bussipysäkki on ihan talon vieressä ja siitä pääsee vajaassa 10 minuutissa keskustaan.

Vuokraa ennen kun joku muu ehtii!A 7th floor apartment available for rent!

A beautiful apartment only a few kilometers away from the city center.

The apartment has laminate flooring and paint walls.

The living room still has the beautiful, original double doors.

The bedroom is spacious. The kitchen has room for a small dining table.

The bathroom does not fit a washing machine, but there is a laundry room in the building which tenants can use free of charge.

The view from the apartment is spectacular and the bus stop is right next to the building. The bus ride to the city center is only 10 minutes.

Rent this apartment now, before someone else does!

Kolmionkatu 2

Kiinteistöllä on asukkaiden maksutta käytössä oleva korttelipesula, kuivaushuone, irtaimisto-ja ulkoiluvälinevarastot. Näiden lisäksi mukavuutta arkeen tuovat taloyhtiön saunaosasto joka on remontoitu keväällä 2018. Samoin asukkaiden käytössä on kerhohuone ja kuntosali.

Talossa on tehty lisäksi seuraavia remontteja: keittiöt remontoitu vuonna 2006, hissit modernisoitu 2003, ikkunat uusittu, kylpyhuoneet laatoitettu 2001 ja putkistosaneeraus tehty v. 1999. Talo on rakennettu vuonna 1957. Talon 3-kerroksisissa rapuissa (A-K-raput) ei ole hissiä, 7-kerroksisessa L-M-rapussa on hissi. Hissi lähtee 1. asuinkerroksesta, ei sisäänkäyntikerroksesta. Talo ei ole esteetön.

Suoritamme kiinteistössä parveke- ja julkisivukorjauksen toukokuu 2019 – maaliskuu 2020 välisenä aikana. Korjaustyön yhteydessä vanhat ulokeparvekkeet puretaan ja rakennetaan uudestaan. Lisäksi julkisivujen rappaukset uusitaan ja tiilisaumat kunnostetaan. Myös ulko-ovet uusitaan ja katusivulla pihoja muotoillaan. Korjaustyö alkaa viikolla 19/2019 ja se valmistuu kokonaisuudessaan maaliskuun 2020 loppuun mennessä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Yhteiskäyttöauto alle oman talon parkkipaikalta.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1957

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 907 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.