Kolmionkatu 4 B 43, Hatanpää, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 488 currently vacant homes listed?

Vuokrattavana 4. kerroksen kaksio muutaman kilometrin päässä keskustasta!

Asunnossa on laminaattilattiat ja seinäpinnat on maalattu. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille on tilavaraus. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja sinne sopii 60 cm leveä pyykinpesukone/pesutorni.

Asunto on kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto

Kolmionkatu 4

Kolmionkatu 4:n yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet. Isommissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Talossa on asukkaiden käytössä muun muassa kuivaushuone ja autopaikoitustilat. Autopaikat sijaitsevat sekä pihakannella että suljetussa autohallissa, josta hissillä pääsee suoraan asuinkerroksiin. Lastenvaunuille on varattu säilytystilat katutasosta. Asunnoissa on ovipuhelimet ja laminaattilattiat. Talossa palvelee myös ruokakauppa. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2009

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.