Lentokonetehtaankatu 5 C 62, Härmälä, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 340 currently vacant homes listed?

3. kerroksen koti nyt vuokrattavana!

Asunnossa on ihanat vaaleat laminaattilattiat ja raikkaan valkoiset maalatut seinät. Kompaktissa keittiössä on vakiovarusteena kaapisto-ovien sisään integroidut kodinkoneet jenkkikaappi ja astianpesukone. Liesi on induktiokeittotaso ja mikroaaltouuni uunitoiminnolla.  

Vuokraa tästä uusi valoisa koti itsellesi!

Lentokonetehtaankatu 5

Härmälään hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle, vain n. 5 kilometrin päähän Tampereen keskustan sykkeestä valmistuu syyskuussa 2019 yhteensä 74 kaunista ja modernia Lumo-kotia. Lentokonetehtaankatu 5:n asunnot ovat pääosin erikokoisia yksiöitä ja kaksioita toimivilla pohjaratkaisuilla. Lisäksi talossa on muutamia kompakteja kolmioita. Nelikerroksisessa hissillisessä talossa on kolme porrashuonetta. C-portaan yhdeksään asuntoon on kulku ulkotilassa olevan luhtikäytävän kautta.

Hyvin varustellut asunnot ovat nykyaikaisia ja valoisia. Asuinhuoneiden lattiat ovat kaunista tammenväristä laminaattia, joka tuo luonnollista lämpöä muuten raikkaan valkoisiin asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke.

Kauniin vaaleissa keittotiloissa on harmaat tasot ja integroidut kodinkoneet. markkinointimateriaalista, Tumma kivikomposiittiallas tuo kivaa kontrastia valkoisiin kalusteisiin ja LED-valaisimet kaunista valoa tilaan. Keittotiloissa on mikroaaltouuni uunitoiminnolla, astianpesukone ja liesituuletin. Yksiöissä on kaksilevyinen induktiotaso ja niin sanottu jenkkikaappi. Kaksioissa ja kolmioissa on nelilevyinen induktiotaso ja täyskorkea jääkaappipakastin. Kaikissa kolmioissa ja osassa kaksioita on kätevä rullasaareke, joka tuo lisää säilytys- ja työtilaa keittotilaan.

Asuntojen kylpyhuoneissa on kiiltävän valkoiset seinälaatat ja mustat lattialaatat, peili- ja allaskaappi, seinään asennettu WC-istuin sekä kirkaslasinen suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä.

Talon asukkailla on käytössään talosauna, pesula sekä kerhotila. Yhteistilat sijaitsevat C-portaassa.

Talon asukkaille on 39 lämpötolpallista pihapaikkaa. 28 autopaikoista sijaitsee rakennuksen itäpuolella ja 11 rakennuksen länsipuolella, joista yksi on liikuntaesteisen paikka. C-portaan 1. kerroksen ulkoiluvälinevarastossa on 32 ja pihalla 42 polkupyöräpaikkaa.

Tutustu tarkemmin Lentokonetehtaankatu 5:een.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.9.2019.

Building type Apartment building

Year of construction 1.9.2019

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Härmälä

Härmälä sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta kauniissa Pyhäjärven rantamaisemissa. Alueelta löytyy niin vanhoja puutaloalueita kuin uudempia kerrostaloja. Alueelta löytyy peruspalvelut ja läheiseltä Partolan ostoskeskusalueelta löytyy monipuolinen kauppakeskittymä. Tampereen keskustan kattavat palvelut sekä kulttuuritarjonta ovat nekin kätevän matkan päässä. Härmälästä on hyvät liikenneyhteydet keskustaan ja alueella on helppo liikkua myös kävellen tai pyöräillen.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.