Opiskelijankatu 10 D 54, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 585 currently vacant homes listed?

Tyylikäs kolmio nyt vapautumassa!

Keittiössä on jääpakastinkaappi ja astianpesukone vakiovarusteena. Laminaatti lattioissa on tyylikkään harmaa ja seinät on maalattu. Asunnossa on iso olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kylpyhuone on sisutettu tyylikkäästi harmaan ja valkoisen laatan yhdistelmällä.

Asunto vuokrataan kalustamattomana!

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa koti itsellesi!

Opiskelijankatu 10

Loistavalla ja halutulla sijainnilla oleva Opiskelijankatu 10 on peruskorjattu vuonna 2015. Hervannan uimahalli on käytännössä talon alla, sisäänkäynti uimahalliin on talon sisäpihalta. Päivittäistavarakauppa on pihapiirissä, ja kauppakeskus Duoon, Hervannan kirjastoon tai vapaa-aikakeskukseen on vain kävely- tai pyöräilymatka. Kaupungin bussilinja kulkee Opiskelijankatua pitkin ja yhteydet keskustaan ovat hyvät.

Keittiöt ja kylpyhuoneet uusittiin vaaleiksi ja valoisiksi, keittiöön tuli vakiovarusteen jääkaappi-pakastimen lisäksi keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Lattioihin tuli kauttaaltaan tyylikäs vaalean harmaa laminaatti ja makuuhuoneisiin kaunis harmaanbeige korosteseinä. Kylpyhuoneessa harmaan sävy on laatassa, joka on ladottu tehosteraidaksi muuten vaaleassa kylpyhuoneessa.

Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke. Yksiöitä lukuun ottamatta asuntojen vaatehuoneet ovat lähes pukeutumishuoneiden kokoluokkaa, säilytystilaa on tätä kautta runsaasti.

Talossa on yhteisinä tiloina pesula- ja kuivaushuoneet, jotka ovat asukkaiden käytössä maksutta. Yhteisiä tiloja edellisten lisäksi on saunaosasto, kerhohuone ja ulkoiluvälinevarastot.

Talon autopaikat sijaitsevat pääosin maan alla olevassa autohallissa, josta talolla on oma kiintiö varattuna autopaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974 Peruskorjaus 2015

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1122 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.