Opiskelijankatu 10 C 42, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kesällä 2015 peruskorjauksesta valmistuneesta talosta on kaksio nyt vuokrattavana!

Uudenveroisessa kunnossa olevan huoneiston värimaailma on vaalea. Huoneistoissa kaikki materiaalit ja kodinkoneet on uusittu ja täysin ajanmukaisia. Keittiössä on astianpesukone vakiovarusteena ja tilavaraus mikroaaltouunille. Laminaatti lattioissa on tyylikkään harmaa ja seinät on maalattu raikkaan vaaleiksi. Asunnossa on iso olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kylpyhuone on sisutettu tyylikkäästi harmaan ja valkoisen laatan yhdistelmällä.

Huoneisto vuokrataan kalustamattomana.

Opiskelijankatu 10

Loistavalla ja halutulla sijainnilla oleva Opiskelijankatu 10 on peruskorjattu vuonna 2015. Hervannan uimahalli on käytännössä talon alla, sisäänkäynti uimahalliin on talon sisäpihalta. Päivittäistavarakauppa on pihapiirissä, ja kauppakeskus Duoon, Hervannan kirjastoon tai vapaa-aikakeskukseen on vain kävely- tai pyöräilymatka. Kaupungin bussilinja kulkee Opiskelijankatua pitkin ja yhteydet keskustaan ovat hyvät.

Talo koki peruskorjauksessa täydellisen päivityksen sisätiloiltaan. Keittiöt ja kylpyhuoneet uusittiin vaaleiksi ja valoisiksi, keittiöön tuli vakiovarusteen jääkaappi-pakastimen lisäksi keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Lattioihin tuli kauttaaltaan tyylikäs vaalean harmaa laminaatti ja makuuhuoneisiin kaunis harmaanbeige korosteseinä. Kylpyhuoneessa harmaan sävy on laatassa, joka on ladottu tehosteraidaksi muuten vaaleassa kylpyhuoneessa.

Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke. Yksiöitä lukuun ottamatta asuntojen vaatehuoneet ovat lähes pukeutumishuoneiden kokoluokkaa, säilytystilaa on tätä kautta runsaasti.

Taloon uusitaan pesula- ja kuivaushuoneet, jotka ovat asukkaiden käytössä maksutta. Sauna, kerhohuone ja ulkoiluvälinevarastot remontoidaan.

Talon autopaikat sijaitsevat pääosin maan alla olevassa autohallissa, josta talolla on oma kiintiö varattuna autopaikkoja.

Talon asukkaat voivat hyödyntää uutta yhteiskäyttöautopalvelua, joka täydentää julkista liikennettä ja tarjoaa asukkaille käteviä liikkumismahdollisuuksia. Lue lisää!

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974 Peruskorjaus 2015

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.