Opiskelijankatu 8 B 43, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

7/8. kerroksen kaksio Opiskelijankadulta vapaana! Mikäli vuokraat tämän asunnon 20.11.2018 mennessä, saat käyttöösi Gigantin lahjakortin arvoltaan 350€.

Asunnossa on keittiötä lukuun ottamatta laminaattilattia ja seinät on maalattu. Jos haluat maalata seinäpinnat omaan makuun sopiviksi tai korosteseiniä olo- tai makuuhuoneeseen, uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna myös maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Keittiöön saa sopimaan oman 60 cm leveän astianpesukoneen ja mikroaaltouunille on myös tilavaraus.

Kylpyhuoneeseen saa tuotua pyykinpesukoneen.

Asunnosta on mukavat näköalat sisäpihalle. Parveke on lasittamaton. 7. kerroksen asuntona asunto on ihanan valoisa!

 

Asunto vuokrataan kalustamattomana!A 7th floor apartment available for rent!

This two-room apartment has laminate flooring everywhere else but the kitchen. The walls have been painted.

The kitchen has a space reservation for a 60cm wide dishwasher and a microwave. The bathroom has room for you to bring your own washing machine.

The apartment has a great view towards the courtayrd. The balcony is not glazed.

 

The apartment is rented unfurnished!

Opiskelijankatu 8

Erinomaisella sijainnilla oleva kohde. Hissillinen kahdeksankerroksinen kerrostalo on peruskorjattu vuosien 2003-2008 aikana. Talo sijaitsee noin 50 metrin päässä bussipysäkiltä ja uimahallilta. Kouluihin ja ostoskeskukseen on matkaa puolisen kilometriä. Asukkaiden käytössä ovat maksuttomasti pesutupa ja kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 850 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.