Paavo Kolin katu 9 A 24, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 469 currently vacant homes listed?

Hervannassa vuokrattavissa hissitalon kaksio!

Asunnossa on muovimatto ja seinäpinnat on osittain maalattu ja osittain tapetilla. Keittiössä on laminaattilattia sekä valkoiset kaapistot.

Tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pyykinpesukone. Parveke on lasitettu.

Paavo Kolin katu 9

Talo on Suolijärven ulkoilumaastojen sekä uimarannan läheisyydessä. Lähikauppa Siwa on vain parin sadan metrin päässä. Talo on julkisivuremontoitu vuonna 2016, hissi on uusittu vuonna 2009, vesikaton korjaus sekä parvekelinjojen maalaus on suoritettu vuosien 1999-2002 aikana. Yhteisinä tiloina talosta löytyvät muun muassa pesutupa, kuivaushuone, kerho- ja askarteluhuoneet sekä pihakatos. Vesi sisältyy vuokraan. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1981

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.