Pohtolankatu 53 C 36, Pohtola, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

3. kerroksen tilava kolmio on vapautumassa Pohtolasta!

 

Seinäpinnat ovat maalipinnalla ja lattiamateriaalina on laminaatti. Asunnossa on tilava erillinen vaatehuone sekä lasitettu parveke.

Keittiössä on tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneeseen saa sopimaan 55 cm leveän pyykinpesukoneen. Kylpyhuoneesta keittiöön menevä ovi on kylpyhuoneremontin yhteydessä laitettu umpeen.

Viereisen tontin rakennustyömaa saattaa aiheuttaa meluhaittaa kesän ja syksyn 2018 aikana. Joudumme myös syksyllä/loppuvuodesta tekemään tilapäisratkaisuja autopaikkojen suhteen. Osa autopaikoista ei ole tuolloin käytössä ja osa autopaikoista joudutaan irtisanomaan. Kyseessä on kuitenkin tilapäinen toimenpide ja vuokratut autopaikat pyritään palauttamaan vuokralaisille pikimmiten rakennustöiden edetessä.A two-room apartment available from Pohtola!

An apartment from the 3. floor of the building. The apartment has laminate flooring that is easy to maintain and the walls are light colored. There is a spacious walk-in closet and a glazed balcony.

The kitchen has a space reservation for a dishwasher and there is room for a 55cm wide washing machine in the bathroom.

There is no door from bathroom to kitchen anymore.

The building site next to the property may cause some noise disturbance during the summer and autumn of 2018. Some of the parking spots also may not be in use during this time.

Pohtolankatu 53

Taloyhtiössä on vuonna 2017 täydellisesti remontoitu saunaosasto, josta kuvia kohteen sivuilla. Talo on remontoitu 2000-luvulla: parvekekunnostus on tehty vuonna 2004, keittiöt, kylpyhuoneet ja ikkunat on uusittu sekä putkistoremontti tehty vuonna 2002. Pesula, kuivaushuone ja mankeli ovat yhteiskäytössä Pohtolankatu 57:n kanssa sekä asukkaille maksuton kuntosali Pohtolankatu 55:n kanssa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1966

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1044 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pohtola

Pohtola sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Päiväkotiin ja kouluun on matkaa vajaa kilometri. Tien toisella puolella on lähikauppa. Lielahtikeskus on reilun kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.