Pohtolankatu 55 B 25, Pohtola, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisaa ja avaraa!

Vapaana ylimmän 4. kerroksen tilava kaksio Pohtolassa!

Asunnossa on muovimatto ja seinät ovat maalipinnalla. Huoneet ovat tilavat ja asunnossa on erillinen vaatehuone. Keittiössä on tilavaraus astianpesukoneelle.

Kylpyhuone on kaakeloitu ja siellä on pesukoneliitäntä. Ikkunoista on hienot näkymät omakotitaloalueen yli järvelle saakka.

Vuokraa tästä!

Pohtolankatu 55

Talo on remontoitu lähes täysin 2000-luvulla, mm. parvenkunnostus on tehty 2004, keittiöt, kylpyhuoneet ja ikkunat on uusittu sekä putkistoremontti tehty 2002. Taloyhtiössä on vastikään remontoidut saunaosastot. Yhteisinä tiloina ovat muun muassa varastot ja kuntosali (yhteiskäytössä Pohtolankatu 53 ja Pohtolankatu 57/Isoniemenkatu 1 kanssa). Yhteiskäytössä Pohtolankatu 57:n kanssa ovat myös pesula, kuivaushuone ja mankeli.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1966

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pohtola

Pohtola sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Päiväkotiin ja kouluun on matkaa vajaa kilometri. Lähietäisyydella on ruokakauppa ja talon sisäpihalla on leipomon myymälä. Lielahden kauppakeskittymä on reilun kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.