Puuvillatehtaankatu 15 B 12, Amuri, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana ensimmäisen kerroksen pieni kaksio!

Amurinlinnan korttelissa Puuvillatehtaankatu 15 talossa on vapautumassa pieni koti. Lattioissa on kauttaaltaan laminaatti ja seinäpinnat ovat maalattu. Keittiö on mukavasti eroteltuna keittiö- ja ruokailutiloiksi. Kuvan astianpesukone ei kuulu tarpeistoon. Kylpyhuoneeseen saa sopimaan pesukoneen. Asunnossa on erillinen vaatehuone.

Asunnossa ei ole parveketta. Talossa ei ole hissiä.

Asunto kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana.

Puuvillatehtaankatu 15

Yhteiset tilat ovat sauna, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, korttelipesula, yhteinen kerhotila ja kuntosali. Talo on peruskorjattu vuonna 1994 ja ikkunat vaihdettu 2004. Talon rakennusvuosi on 1952 ja siinä ei ole hissiä.
Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1955

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Amuri

Hämeenpuiston laidalla on suosittu Amurin alue, jonka läheltä löytyvät kaikki palvelut sekä Pyynikki upeine ulkoilumahdollisuuksineen. Amurissa on paljon nähtävää kuten pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja perinteikäs työläismuseokortteli. Alueella löytyy myös ala- ja yläaste.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.