Puuvillatehtaankatu 15 A 9, Amuri, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 360 currently vacant homes listed?

Jos vuokraat tämän asunnon sunnuntaihin 16.9.2018 mennessä, saat Gigantin 350 € lahjakortin!

Ylimmän 4/4. kerroksen remontoitu asunto vailla uutta asukasta.

Asunnossa on kaunis laminaattilattia ja maalatut seinät. Ikkunoiden alla on tyylikkäät, kiviset ikkunalaudat. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja astianpesukoneelle on tilavaraus. Myös kylpyhuone on remontoitu: seinät on laatoitettu ja lattiassa on muovimatto. Kylpyhuoneessa on tuuletusikkuna ja pyykinpesukoneelle on tilavaraus.

Parvekkeen näkymät ovat rauhallisen sisäpihan suuntaan. Asunnossa on myös vaatehuone. 

Vuokraa jo nyt - tervetuloa asumaan Lumo-kotiin!A renovated, spacious studio apartment from the heart of Tampere!
 

An apartment with laminate flooring and paint walls. Kitchen equipment includes a fridge freezer and there is a space reservation for a dishwasher. The bathroom has also been renovated - the walls are tiled and the flooring is plastic. The bathroom has a small window.

The balcony view is towards the peaceful courtyard. The apartment also has a walk-in closet.

What are you waiting for? Rent this apartment now!

Puuvillatehtaankatu 15

Kohteella on täydellinen sijainti Tampereen keskustassa. Yhteiset tilat ovat sauna, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, korttelipesula, yhteinen kerhotila ja kuntosali. Talo on peruskorjattu vuonna 1994 ja ikkunat vaihdettu 2004. Talon rakennusvuosi on 1952 ja siinä ei ole hissiä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1955

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 906 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Amuri

Hämeenpuiston laidalla on suosittu Amurin alue, jonka läheltä löytyvät kaikki palvelut sekä Pyynikki upeine ulkoilumahdollisuuksineen. Amurissa on paljon nähtävää kuten pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja perinteikäs työläismuseokortteli. Alueella löytyy myös ala- ja yläaste.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.