Rientolankatu 7 D 19, Lielahti, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa valoisa kaksio Rientolankadulta!

Asunto on läpitalon kaksio, jossa laminaattilattia. Huoneet ovat tilavia. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Keittiöön on kuvasta poiketen asennettu uusi, vaaleampi laminaattilattia. Keittiöön mahtuu myös ruokapöytä ja sieltä löytyy tilavaraus 60 cm leveälle astianpesukoneelle. Kuvan astianpesukone ei kuulu asunnon vakiovarusteisiin.

Kylpyhuoneessa on liitäntä pesukoneelle.

Huoneisto kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana. Kuvat asunnosta otettu kesällä 2017.

Rientolankatu 5 -senioritalo

Osa Rientolankatu 5:n huoneistoista on vuokrattu Invalidiliitolle ja talossa on aina päivystävä hoitohenkilökunta paikalla. Taloyhtiöstä on mahdollista hankkia kotiapua ja hoivapalveluja. Kellarikerroksessa on kerhotila, sauna ja kuivaushuone. Pesutupa sijaitsee viereisessä talossa (Peltovainionkatu 4:ssä) ja osa irtaimistovarastoista on Rientolankatu 7:ssa. Kaikissa huoneistoissa on parveke. Talossa on hissi.

Rientolankatu 7

Rientolankatu 7 talon yhteisinä tiloina ovat muun muassa kerhohuone, sauna ja varastoja. Pesutupa on viereisessä talossa, Peltovainionkatu 4:ssa. Kaikkien huoneistojen keittiöt on uusittu vuonna 2008 mennessä. Viihtyisä sisäpiha on uusittu täysin vuonna 2006. Lisäksi taloon on tehty julkisivu- ja parvekekorjaus sekä ikkunoiden uusiminen 2002. Kaikissa asunnoissa on parveke. Talossa ei ole hissiä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lielahti

Lielahden kaupunginosa sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Alueen läheisyydessä on päiväkoteja ja kouluja sekä suuri Lielahden kauppakeskittymä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.