Ruovedenkatu 16 C 36, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 315 currently vacant homes listed?

Vuokrattavissa kolmio Ruovedenkadulta!

Tässä läpitalon kolmiossa on laminaattilattia, sekä maalatut seinät. Vaaleassa keittiössä astianpesukoneliitäntä ja syvennys mikroaaltouunille. Laatoitettuun kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone.

Ruovedenkatu 16

Bussipysäkki, päiväkoti ja koulu ovat noin 200 metrin etäisyydellä. Uimahalliin on matkaa noin 500 metriä, ostoskeskukseen vajaa kilometri. Hissit on uusittu vuonna 2007, käyttövesiputket uusittu sekä kylpyhuoneet kaakeloitu 2005, ikkunat vaihdettu 2004, parvekkeet ja julkisivu saneerattu 1999. Talon yhteisinä tiloina ovat pesutupa, kuivaushuone, mankeli, kerhohuone, kuntoiluhuone, sauna sekä pihakatos.

Talon asukkaat voivat hyödyntää uutta yhteiskäyttöautopalvelua, joka täydentää julkista liikennettä ja tarjoaa asukkaille käteviä liikkumismahdollisuuksia. Lue lisää!

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.