Saarenvainionkatu 17 B 27, Kaukajärvi, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaunis ja toimiva kaksio peruskorjatusta talosta Saarenvainionkadulla!

Asunnossa on laminaattilattia ja seinäpinnat ovat maalattu. Keittiössä on vakiovarusteina täyskorkea jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Mikroaaltouunille on tilavaraus. Kylpyhuoneeseen saa sopimaan pyykinpesukoneen.

Asunto on kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun tästä yhteiskäyttöauto

Saarenvainionkatu 17

Talo on peruskorjattu vuonna 2016. Lattiat ovat harmaan sävyistä laminaattia ja seinät maalattu valkoisiksi. Makuuhuoneen yksi seinä on maalattu beigen värisellä tehostevärillä. Kylpyhuoneessa on harmaa lattialaatta ja valkoinen seinälaatta. Keittiössä on valkoiset kaapistot, lattian sävyyn sopiva harmaa työtaso, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeän käytännölliset ja kaikissa asunnoissa on kätevä vaatehuone ja tilava keittiö. Lasitettu parveke on lähes kaikissa asuntotyypeissä ja näkymä avautuu luoteeseen. Yksiöissä ei ole parveketta.

Asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi ulkoiluvälinevarastoa, remontoitu talosauna ja kuivaushuone. Autopaikat on läheisellä paikoitusalueella, jota Kaukajärviosuuskunta hallinnoi. Huoneistokuvat on esittelyhuoneistosta peruskorjauksen jälkeen. Kuvista näkee materiaalien tason ja sävyt.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1972

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 925 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaukajärvi

Kaukajärvi on vehreä ja rauhallinen 1960-luvulla rakennettu asuinalue kahdeksan kilometrin päässä Tampereen keskustasta, kaupungin kaakkoispuolella. Kaunis järvi ympäristöineen tarjoaa viihtyisät ulkoilumaastot ja uimapaikan ympäri vuoden. Alueella on historiallinen Haiharan taidekeskus ja kartanoalue kesätapahtumineen ja – kahviloineen.

Peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat ja apteekki sijaitsevat lähellä, noin kilometrin päässä. Hervannassa noin kolmen kilometrin päässä sijaitsee suuremmat kauppakeskukset ja kattavammat palvelut. Julkinen liikenne toimii ja sen avulla pääsee liikkumaan helposti.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.