Sarvijaakonkatu 11 A 16, Kaleva, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 323 currently vacant homes listed?

Erinomaisella sijainnilla Kalevasta on kaksio nyt vuokrattavissa

Asunnossa on kauttaaltaan tumma laminaatti ja kaikki seinät on juuri maalattu. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä. Kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle. Mukavana lisänä on oma huoneistokohtainen sauna. Parvekkeelta on näkymät viereisen ruokakaupan parkkipaikalle, Sammonkadun suuntaan.

HUOM! Asunto vuokrataan kalustamattomana

Kuvat otettu kesällä 2016

Vuokraa tämä koti nyt!

Sarvijaakonkatu 11

Hyvällä sijainnilla Kalevassa sijaitseva kohde. Lähikauppa on naapuritontilla ja Kalevan ostoskeskus reilun kilometrin päässä. Kalevan uintikeskus sekä Hakametsän jäähalli ovat molemmat myös kävelymatkan päässä. Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

Talon kaikissa huoneistoissa on sauna ja parveke. Yhteisistä tiloista löytyvät kuivaushuone, mankeli ja irtaimistovarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1002 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaleva

Suosittu Kalevan alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskustan läheisyydestä huolimatta alueella on rauhallinen tunnelma. Lähellä on useita erilaisia kauppoja ja uintikeskus. Läheiset Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä-kuin talviurheiluun. Raitiotieliikenne, jota rakennetaan Kalevassa kesällä 2018 tulee kulkemaan Kalevassa Sammonkatua pitkin.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.