Sarvijaakonkatu 11 A 2, Kaleva, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksio vapautumassa Kalevasta!

Ensimmäisen kerroksen kaksio harmaalla laminaatilla, maalatuilla seinillä ja saunalla varusteltuna sopii kodiksi pienelle perheelle, opiskelijoille tai pariskunnalle. Ruokakauppa ja muut Kalevan palvelut löytyvät aivan asunnon vierestä.

Vuokraa tästä heti uusi koti!

Asunto vuokrataan kalustamattomana!

Sarvijaakonkatu 11

Lähellä on useita erilaisia kauppoja, posti, apteekki, uintikeskus sekä jäähalli. Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun. Talon kaikissa huoneistoissa on sauna ja parveke. Yhteisistä tiloista löytyvät kuivaushuone, mankeli ja varastoja. 10 megan nettiliittymä sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaleva

Suosittu Kalevan alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskustan läheisyydestä huolimatta alueella on rauhallinen tunnelma. Lähellä on useita erilaisia kauppoja ja uintikeskus. Läheiset Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä-kuin talviurheiluun.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.