Teräskatu 7 B 46, Hervanta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kaksio vapautumassa Teräskadulla!

Läpitalon kaksio, jossa laminaattilattia. Olohuone on tilava ja lasitettu parveke tuo mukavasti lisätilaa kesällä. Asunnossa on erillinen vaatehuone, joka remontoidaan ennen vuokrasopimuksen alkamista.

Kylpyhuoneessa on muovimatto lattiassa ja kaakeloidut seinät. Kylpyhuoneesta on pohjakuvasta poiketen poistettu amme. Siellä on liitäntä pesukoneelle, mutta taloyhtiöllä on myös toimiva pesutupa.

Vuokraa tästä itsellesi kiva koti! Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Teräskatu 7

Bussipysäkille on Teräskadulta matkaa noin 300 metriä, koulu ja kauppa ovat noin 200 metrin päässä. Kiinteistön lukot on sarjoitettu vuonna 2010. Yhteisiä tiloja ovatmuun muassa pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone/olotupa.

Talon asukkaat voivat hyödyntää uutta yhteiskäyttöautopalvelua, joka täydentää julkista liikennettä ja tarjoaa asukkaille käteviä liikkumismahdollisuuksia. Lue lisää!

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.