Tuomiokirkonkatu 32 B 48, Keskusta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava keskustakoti etsii uusia asukkaita!

5. kerroksen kulma-asunto aivan Tampereen keskustassa. Asunnon lattiat on laminaattia jäljittelevää muovimattoa ja seinät on maalattu. Vaaleansävyinen keittiö, jossa tilavaraus astianpesukoneelle. Keittiöön mahtuu myös pieni ruokailuryhmä. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on tila ja liitäntä omalle pyykinpesukoneelle. Asunnossa lisäksi erillinen wc. Olohuoneesta kulku parvekkeelle, josta näkymät Tuomiokirkonkadun suuntaan.

Asunnon kuvat ovat muutaman vuoden takaa ja asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen. Seinien väri saattaa osassa huoneita olla eri kuin kuvissa. Tarjoamme maksuttoman Lumo-maaliedun, jolla saat seinät maalattua oman makusi mukaan.

Tässä kodissa on tilaa isommankin perheen tarpeisiin, vuokraa omaksesi jo tänään!

Tuomiokirkonkatu 32

Kerrostalo sijaitsee aivan Tampereen keskustassa lähellä Stockmannin tavarataloa ja Rautatieasemaa. Kaikki palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä ja bussit kauemmaksi kulkevat aivan kulman takaa. Talo on peruskorjattu vuonna 2007. Talossa ei ole saunaosastoa lainkaan. Talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1956

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1534 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Tampereen keskustan sykkeessä kaikki on lähellä! Kesäaikaan on helppo poiketa erilaisissa tapahtumissa ja vilkasta yöelämää riittää koko vuodeksi. Mannermaiset kahvilat ja lukuisat ruokapaikat odottavat heti oven takana. Läheiset Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.