Tuomiokirkonkatu 32 B 34, Keskusta, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 536 currently vacant homes listed?

Tuomiokirkonkadulla on iso yksiö nyt vapaana!

Kyseessä 2.kerroksen asunto tilavalla alkovilla. Hyväpohjainen ja persoonallinen asunto on helppo jakaa kalustein olo- ja makuuhuonetiloiksi.

Asunnon lattiassa on siisti muovimatto ja seinät ovat maalipinnalla. Muutamia asumisen jälkiä –taulunkiinnityksiä- on seinissä. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna myös maalit ja maalaustarvikkeet.

Keittiössä on tilavaraus mikroaaltouunille ja astianpesukoneelle. Tilavaan kylpyhuoneeseen saa hyvin tuotua pyykinpesukoneen tai pesutornin.

Tästä sinulle avara yksiö Tampereen keskustasta!

Tuomiokirkonkatu 32

Kerrostalo sijaitsee aivan Tampereen keskustassa lähellä Stockmannin tavarataloa. Kaikki palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä ja bussit kauemmaksi kulkevat aivan kulman takaa. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka. Talo on peruskorjattu vuonna 2007. Talossa ei ole saunaosastoa lainkaan. Talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1956

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Tampereen keskustan sykkeessä kaikki on lähellä! Kesäaikaan on helppo poiketa erilaisissa tapahtumissa ja vilkasta yöelämää riittää koko vuodeksi. Mannermaiset kahvilat ja lukuisat ruokapaikat odottavat heti oven takana. Läheiset Kaupin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.