Ahterikatu 12 A 17, Majakkaranta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa koti Majakkarannasta

Tämän kauniin kodin pohjaratkaisu on persoonallinen ja viihtyisä. Asuntoon tulvii luonnonvaloa isoista ikkunoista. Asuntoon asennetaan laminaatti lattiat tammikuun aikana. Seinäpinnat on valkoista maalia. Asunnossa on sauna. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on varaus pesukoneelle. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Huoneistossa on jonkin verran kiinnitysjälkiä ja asumisen jälkiä, mutta uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet. Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi lastenvaunu- ja pyöräsuoja sekä kuivaushuone. 

Ahterikatu 12

Pitkäsalmen tuntumassa, merellisissä maisemissa sijaitsevassa Ahterinkatu 12:ssa on 12 kotoisaa kaupunkikotia. Hissillisessä talossa on seitsemän kerroksesta. Jokaisessa asunnossa on parveke ja talon pihalla on asukkaille leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat pihalla talon päädyssä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 996 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun keskustan eteläpuolella. Asuinalue sijaitsee Pitkänsalmen rannan tuntumassa ja sen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.