Ahterikatu 12 A 15, Majakkaranta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kiva kaksio meren läheisyydessä

Mitä sinä toivot uudelta kodiltasi? Haluatko asua meren läheisyydessä? Haluatko pois keskustan hälinästä, mutta kuitenkin päästä sinne vaikka kävellen? Tässä on koti juuri sinulle!

Tilavalta parvekkeelta on mukava ihailla maisemia. Huoneiston lattiat ovat laminaattia ja seinät ovat maalattuja. Kylpyhuone on kaakeloitu. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle.

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi lastenvaunu- ja pyöräsuoja. Huoneisto on siistikuntoinen, mutta jonkin verran asumisen jälkiä on.

Ahterikatu 12

Pitkäsalmen tuntumassa, merellisissä maisemissa sijaitsevassa Ahterinkatu 12:ssa on 12 kotoisaa kaupunkikotia. Hissillisessä talossa on seitsemän kerroksesta. Jokaisessa asunnossa on parveke ja talon pihalla on asukkaille leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat pihalla talon päädyssä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1038 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun keskustan eteläpuolella. Asuinalue sijaitsee Pitkänsalmen rannan tuntumassa ja sen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.