Häränajajanpolku 5 E 48, Härkämäki, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti valoa tulvillaan

Tilava kaksio vapautumassa Härkämäessä.

Asunnon lattioissa on vaalea laminaatti ja seinäpinnat on maalatut. Asunto on todella valoisa ja avara. Asuinhuoneet ovat suuret ja tilavat. Asunnossa on erillinen wc ja kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Keittiön varusteina ovat jääpakastinkaappi ja liesi. Astianpesukoneelle on varaus keittiössä. Parveke on mukava sisustaa mieleisekseen.

Asunto sijaitsee kohteen ylimmässä kerroksessa. Tässä talossa ei ole hissiä. Asunnossa on tehty pintaremonttia kuvien oton jälkeen. Olohuoneen seinäpinnat on maalattu, makuuhuoneessa on maalattu yksi seinä ja eteinen maalattu. Makuuhuoneeseen on jätetty kuvissa näkyvä tehostetapetti yhdelle seinälle. Asuntoon saattaa kuitenkin olla asumisen jälkiä ja uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.

Tule ja viihdy tässä Lumo-asunnossa!

Häränajajanpolku 5

Häränajajanpolun päässä sijaitseva rauhallisen viihtyisä ja vehreä asuinkohde, joka on julkisivuremontoitu vuonna 2001. Kohteeseen kuuluu neljä kerrostaloa, joista yksi on kahdeksan kerroksen talo ja muut kolmekerroksisia. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone, kerhotila sekä pienimuotoinen kuntosali. Huoltorakennusten yhteydessä on myös talopesula. Asukkaat voivat varata käyttöönsä autopaikan, jonka käytöstä peritään käyttökorvaus. Asunnot ovat tilavia, valoisia ja toimivia. Asuntojen keittiöt on remontoitu vuosina 2006-2008 ja kylpyhuoneet vuosina 2013-2014. Asunnoissa on myös tilavat, viihtyisät parvekkeet, joissa kelpaa nauttia kesäaamuista kahvikupin kera. Useimmat parvekkeista ovat lasitettuja. Sähkö sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, shared root cellar Root cellar in a different building., storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 882 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Härkämäki

Härkämäki on eloisa lähiö noin neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Alueella on runsaasti palveluita: päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja koulu ovat kaikki lähellä. Alueellisen huoltoliikkeen tiloissa on asukkaiden käytössä oleva aluepesula. Jyrkkälän nuorisotila, jossa toimii myös sivukirjasto, sijaitsee kävelymatkan päässä. Asuinaluetta kiertävä Härkämäen kuntorata ja sen keskellä sijaitseva tenniskenttä tarjoavat loistavat puitteet ulkoilulle.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.