Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Ieskatu 11 as. 51, Härkämäki, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 750 currently vacant homes listed?

Vuokrataan tilava kaksio lasitetulla parvekkeella!

Tämä koti sijaitsee hissillisen talon 7. kerroksessa. Asunnon huoneet ovat tilavat ja keittiö on erillinen. Kulku lasitetulle parvekkeelle on remontoidun keittiön kautta.

Asunnon lattia on muovimattoa ja seinät on maalattu. Keittiö on uusittu. Kylpyhuoneessa on liitäntä pesukoneelle ja keittiöön pystyy asentamaan astianpesukoneen. 

Asunnossa on asumisen jälkiä. Tarjoamme uudelle asukkaalle Lumo-maalietuna maalit ja tarvikkeet seinien maalaukseen, jotta seinistä saa haluamansa väriset!

Miksi vuokrata tämä kohde:

- Sijainti! Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, bussin kääntöpaikan vieressä. 

Keittiö on remontoitu.

- Tilavat huoneet ja reilusti säilytystilaa makuuhuoneessa.

 

Asunnon kuvat on otettu aiemmin. Päivitämme kuvat mahdollisuuksien mukaan pikimiten.

Ieskatu 11

Luonnonläheisellä paikalla sijaitseva asuinkohde, jonka kaikissa asunnoissa on tilava, lasitettu parveke. Asuntojen keittiöt ja keittokomerot on remontoitu muutama vuosi sitten.

Asukkaiden käytössä on kuivaushuone, lämmin- ja ulkovarastotila sekä kerhotila. Alueella on yhteispesula. Asukas voi varata käyttöönsä autopaikan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1984

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 822 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided or your needs.

Find out more

Härkämäki

Härkämäki on eloisa lähiö noin neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Alueella on runsaasti palveluita: päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja koulu ovat kaikki lähellä. Alueellisen huoltoliikkeen tiloissa on asukkaiden käytössä oleva aluepesula. Jyrkkälän nuorisotila, jossa toimii myös sivukirjasto, sijaitsee kävelymatkan päässä. Asuinaluetta kiertävä Härkämäen kuntorata ja sen keskellä sijaitseva tenniskenttä tarjoavat loistavat puitteet ulkoilulle.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Föli-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.