Karpiokatu 1 D 29, Halinen, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Sinulle koti hyvien kulkuyhteyksien päästä?

Mitä sinä toivot uudelta kodiltasi? Haluatko asua luonnon helmassa, hyvien ulkoilumahdollisuuksien kupeessa. Tässä on ehkä koti juuri sinulle!

Sisäänkäyntikerroksessa sijaitseva asunto on pohjaratkaisultaan viihtyisä ja tilava. Parvekkeen kaiteen sisäpuoli on lasitettu. Lasitus estää roskan ja lumen tuloa parvekkeelle. Lattiapinnoilla asunnossa on harmaa laminaatti. Seinäpinnat ovat maalatut. Kylpyhuone ja saunatilat on remontoitu muutama vuosi sitten ja 2018 on tehty keittiöremontti. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle. Kuvat on otettu asunnon ollessa tyhjä. Asunnossa asutaan tällä hetkellä. Asumisen jälkiä voi olla. 

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi pyöräsuoja ja kuivaushuone

Tule ja ihastu!

Karpiokatu 1

Viihtyisä, hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitseva pienkerrostalokohde, jonka taloissa on 32 saunallista asuntoa. Kaikissa asunnoissa on parveke. Asunnot ovat valoisia ja asuinhuoneet ovat tilavia. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone, kerhotila ja pihassa viihtyisä grillikatos. Asukkailla on mahdollisuus varata autopaikka pihasta.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1993

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 920 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Halinen

Halinen on uudehko lähiö Turun kaupungin pohjoispuolella. Alue tunnetaan yleisesti Halistenkoskesta ja padosta, jotka ovat myös suosittuja kalastuspaikkoja. Alueelle ominaisia ovat laajat metsäalueet ja asumattomat alueet, joten ulkoilumahdollisuuksia on laajalti. Lähellä on myös hieno Koroisten puoti kahviloineen. Liikenneyhteydet ovat toimivat. Alueella on toimivat peruspalvelut. Päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja alakoulu sijaitsevat alueella. Keskustan palvelut ovat alle viiden kilometrin päässä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.