Kokkakatu 4 A 4, Majakkaranta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti meren läheisyydessä

Haluatko asua meren läheisyydessä, kauniiden maisemien ympäröimänä? Haluatko pois keskustan hälinästä, mutta kuitenkin päästä keskustaan vaikka kävellen? Tässä on koti ehkä juuri sinulle!

Huoneiston pohjaratkaisu on avoin ja viihtyisä. Asunnon lattiapinnoilla on kaunis pähkinälaminaatti. Seinäpinnat on maalatut. Asunnossa on asuntosauna. Saunaan tulee luonnonvaloa pienestä tuuletusikkunasta. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle. Asumisen jälkiä asunnossa on havaittavissa. Asukkaalla on mahdollisuus saada omatoimiremontti tarvikkeet asunnon maalaamiseen.

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi lastenvaunu- ja pyöräsuoja. Käytössä on myös maksuton pesutupa ja kuivaustilaa.

Tule ja viihdy merellisessä Majakkarannassa!

Kokkakatu 4

Meren välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinkohde. Monessa asunnosas on merinäköala Hirvensalon suuntaan, ja kaikissa 39 asunnossa on sauna ja parveke. Asukkailla on käytössään maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Auton säilytykseen asukas voi varata autohallipaikan, tallipaikan tai ulkopaikan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1040 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun alueen eteläpuolella. Asuinalueen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.