Kokkakatu 4 B 26, Majakkaranta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana kiva kolmio merellisessä Majakkarannassa  Tämän kauniin huoneiston pohjaratkaisu on viihtyisä ja toimiva niin pariskunnan kuin pienen perheenkin tarpeisiin. Asuntoon tultaessa sinut toivottaa tervetulleeksi tilava eteinen, jossa on hyvin tilaa ulkovaatteille. Eteisen jatkeena on toinen makuuhuoneista, joka soveltuu esim. vieras-, työ-, tai lastenhuoneeksi. Avoin olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä luo tähän kotiin ihanasti tilan tuntua ja keittiössä kokatessa voi samalla seurustella perheen ja ystävien kanssa. Ruokailutilaan mahtuu kuuden hengen ruokapöytä. Suuret ikkunat tuovat olohuoneeseen runsaasti valoa. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät puistoon ja merelle. Päämakuuhuoneessa on tilaa parisängylle sekä kiitettävästi kaappitilaa vaatteille. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna, jossa nautit lempeistä löylyistä. Erillisessä wc:ssä on varaus pesutornille. Asunnon lattiapinnoilla on laminaatti. Seinäpinnat on maalattu.  Huoneisto on tällä hetkellä asuttu, joten seinien värisävyt saattavat hiukan poiketa valokuvista. Kylpyhuoneen lattiassa on vaalean sininen muovimatto, seinäpinnat ovat laatoitetut ja katto paneloitu. Erillisen wc:n lattiassa on vaalean sininen muovimatto, seinät ovat valkoisiksi maalatut. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle.

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi pyöräsuoja ja maksuton pesutupa ja kuivaustilaa. Huoneisto on siistissä kunnossa, mutta jonkin verran on asumisen jälkiä/kiinnitysjälkiä.

Tule ja viihdy merellisessä Majakkarannassa!

Tervetuloa tutustumaan

Kokkakatu 4

Meren välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinkohde. Monessa asunnossa on merinäköala Hirvensalon suuntaan, ja kaikissa 39 asunnossa on sauna ja parveke. Asukkailla on käytössään maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Auton säilytykseen asukas voi varata autohallipaikan, tallipaikan tai ulkopaikan.  Majakkarannan alueella on mukava ulkoilla merellisissä  maisemissa. Jokirannan kävely/pyöräilyreittejä pitkin pääsee kätevästi keskustaan.  Hirvensalokin on ihan vieressä.  Alueella on myös kauppa ja Hirvensalon sillan toisella puolella on lisää palveluja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1284 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun alueen eteläpuolella. Asuinalueen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Föli-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.