Kukolantie 3 D 20, Kukola, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 445 currently vacant homes listed?

Koti meren läheisyydessä

Mitä haluat kodiltasi? Palveluita lähellä? Ulkoilumahdollisuuksia?

Tässä kodissa sekä luonto että palvelut ovat lähellä. Tarjolla on rivitaloneliö Hirvensalon Kukolassa. Asunnossa on tehty remonttia vuonna 2018, jolloin yläkerran kylpyhuone uusittiin ja lattiapinnat vaihdettiin yläkerrassa sekä keittiössä. Lattiamateriaalina asunnossa on laminaatti. Seinäpinnat on maalattu. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle sekä liitäntä astianpesukoneelle. Kylpyhuoneeseen voi asentaa pyykinpesukoneen. Säilytystilaa on asunnossa runsaasti, muun muassa yläkerran tilavassa vaatehuoneessa. Yläkerran yhdestä makuuhuoneesta on kulku viihtyisälle parvekkeelle, jossa voi esimerkiksi nauttia rennosti aamukahveja. Huoneisto on siistikuntoinen, mutta jonkin verran on asumisen jälkiä. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet pieneen seinien pintaremonttiin.

Tule ja viihdy merellisellä Hirvensalon saarella.

Tervetuloa tutustumaan

Kukolantie 3-5, Rihvelikuja 5

Hirvensalon Kukolassa sijaitseva rivitalo. Asuintalon piha-alue on siisti ja viihtyisä. Lapsille on useita leikkipaikkoja. Kaksiot ovat yksitasoisia ja isommissa asunnoissa asuinkerroksia on kaksi. Ylemmässä kerroksessa on parveke. Asukkaalla on mahdollisuus varata autopaikka yhteisestä pihasta. Asukkaiden käytössä on ulkovaraston lisäksi lämmin maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1998

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1486 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hirvensalo

Hirvensalon saari sijaitsee Turun eteläpuolella. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja palvelut alueella lähellä. Kukolan lähiöalue sijaitsee Hirvensalon keskiosassa, ja alueella ovat Hirvensalon suurin koulu ja saaren ainoa kirjasto. Hirvensalon itäosassa puolestaan sijaitsee Moikoinen. Moikoinen on Kukolan ohella saaren suurimpia asuinalueita. Moikoisten alueella on esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, kirkko ja nuorisotila. Turun keskustaan matkaa on noin viisi kilometriä. Alueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Hirvensalon luonto on kaunis ja lähellä alueen asukasta. Hirvensalon hiihtokeskus tarjoaa alueella laskettelumahdollisuuden talvisin.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.