Lemminkäisenkatu 17 B 40, Vasaramäki, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksio kimppa-asunnoksi tai itselle!

 

Valoisan kaksion huoneet vastaavat toisiaan. Molemmat huoneet ovat tilavia ja molemmissa on vaatesäilytystilaa. Huoneiden väliin jää keittokomero ja kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on tilaa pienelle pesukoneelle. Läpitalon kulkevassa huoneistossa on helppo tuulettaa kuumalla kesälläkin. Näkymät huoneiston isoista ikkunoista aukevat toisella puolella puistoon ja toisella puolella etupihan puolelle.

Miksi muuttaisin tänne?

  • - Hyvät kulkuyhteydet 
  • - Tilavat asuinhuoneet
  • - Toimiva pohjaratkaisu
  • - Maksuton pesutupa
  • - Yhteisparveke
  • - Valoisa asunto

Lemminkäisenkatu 17

Opiskelijoiden suosima asuintalo on lähellä korkeakoulualuetta ja keskustan palveluita. Kohteen kaksiot toimivat hyvin mm. kimppa-asuntona. Kaikissa asunnoissa on mahdollisuus pesukoneen asentamiseen kylpyhuoneeseen. Lisäksi käytössä on maksuton pesutupa. Asuinkerroksissa on yhteiset kerrosparvekkeet, asukkaiden käytössä on huoneistokohtainen irtaimistovarasto ja pyöräsuoja. Vakiosaunavuoron asukas voi varata talosaunasta. Autopaikkoja on pihassa tai autotallissa.

Sähkö sisältyy vuokraan 

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1969

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 774 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Vasaramäki

Vasaramäen kaupunginosa sijaitsee kolmen kilometrin päässä Turun keskustasta kaakkoon. Vasaramäen alueella on useita puisto- ja metsäalueita. Asuinympäristö on vanha ja arvostettu. Alueen läheisyydessä on monipuolisia liikuntamahdollisuuksia: alueella sijaitsevat Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto Kupittaanpuisto kuten myös Kupittaan jäähalli ja jalkapallostadion. Lähin päivittäistavarakauppa on Kupittaan alueella. Data- ja Bio-cityn rakennukset ja työpaikat ovat kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Kupittaan rautatieasema sijaitsee asuinalueen tuntumassa. Alueella on päiväkoti, ala- ja yläkoulu, lukio sekä kirjasto ja yliopiston alue lähellä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.