Lokinkatu 3 A 7, Keskusta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti Aurajoen rannassa

Jokivarren kauniiden maisemien ympäröimällä Lonttisten asuinalueella on tarjolla avara kaksio. Olisiko tämä koti juuri sinua varten?

Tämä asunto sijaitsee kohteen neljännessä kerroksessa ylhäisessä yksinäisyydessään. Hissillä pääsee suoraan alhaalta kerrokseen asti.

Asunnon lattiapinnoilla on harmaa laminaatti ja seinäpinnat on maalatut. Isoista ikkunoista tulvii asuntoon luonnon valoa mielin määrin.

Keittiön on tilava ja säilytystilaa on runsaasti. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Varusteina keittiössä on jääpakastekaappi ja liesi.

Eteisessä ja makuuhuoneessa on säilytystilaa. Lisäksi asunnossa on vaatehuone. Kylpyhuoneen lattiassa on muovipinta ja seinät ovat laattaa, katto on paneloitu. Asunnossa on sauna. Kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle. Wc on kylpyhuoneen yhteydessä.

Asunnon kuvat on otettu 6.2.2017. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet. b>Tervetuloa ihastumaan

Lokinkatu 3

Luhtitalotyyppinen kerrostalo, jonka hyvä sijainti jokirannassa on lähellä palveluja. Yliopistoalueelle on lyhyt matka. Talossa on kuivaushuone ja autohallipaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.