Ratapihankatu 45 A 1, Keskusta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava yksiö Turun Rautatieaseman kupeessa

Tämä talo voi kertoa monta tarinaa. Aina 40-luvulta asti tämä talo on tarjonnut koteja Turussa.

Tässä upeassa, punatiilisessä asuinkerrostalossa on nyt tarjolla tilava yksiö. Asunto sijaitsee kohteen alimmassa asuinkerroksessa. Asunnossa on tilava asuinhuone, vaatehuone ja erillinen, iso keittiö. Keittiön varusteena on jääpakastinkaappi ja liesi. Kuvissa näkyvä liesi on vanha ja sen kunto tarkastetaan ennen vuokrausta. Kylpyhuoneessa on varaus pienelle pesukoneelle ja vieressä rakennuksessa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa. Asunnon seinäpinnat ovat maalatut ja lattiapinnoilla on laminaatti.

Asuntoa ei vuokrata kalustettuna. Kuvissa näkyvät kalusteet eivät sisälly vuokraukseen.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.

Tule, tutustu ja ihastu

Ratapihankatu 45

Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinkohde. Vanhan ajan henkeä huokuvassa kerrostalossa on kolme kerrosta ja 12 tilavaa asuntoa. Ratapihankatu 45 on perusparannettu vuonna 1986, ja sen piha-alue on viihtyisä ja siisti. Asukkaiden käytössä on muun muassa kuivaushuone ja kerhotila. Asukkailla on mahdollisuus käyttää viereisessä talossa sijaitsevaa maksutonta pesutupaa. Auton säilytystä varten asukkailla on mahdollisuus varata autopaikka piha-alueelta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1927

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.