Ratapihankatu 47 A 4, Keskusta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pintaremontoitu asunto tunnelmallisessa 40-luvun kerrostalossa

Onko unelmissasi tilava asunto aidossa kivitalossa? Tässä on koti juuri sinulle.

Tämä asunto voi kertoa monta tarinaa. Aina 40-luvulta asti tämä talo on tarjonnut koteja Turussa.

Asunto sijaitsee talon toisessa asuinkerroksessa. Tässä portaassa ei ole hissiä. Vintillä on irtaimistovarastotilaa, pohjakerroksesta löytyy kuivaushuone, talosauna, kylmäkellari ja pyöräsuoja sekä monitoimitila, jossa on mm. kuntoilulaitteita ja biljardipöytä.

Sisustaminen tilavissa asuinhuoneissa on melko helppoa ja mahdollisuuksia on paljon. Vain mielikuvitus on rajana. Tilanjakajia hyväksi käyttäen isot huoneet saa jaettua moneksi ja asunto sopii vaikka opiskelijoiden kimppa-asumiseen.

Asunnon seinäpinnat ovat maalatut ja lattiapinnoilla on vaalea, kaunis laminaatti. Keittiössä varusteena ovat jääpakastinkaappi ja liesi. Kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.

Yleisilmeeltään raikas koti odottaa ehkä juuri sinua

Tule ja ihastu

Ratapihankatu 47

Keskustan palveluiden tuntumassa, Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinkohde, joka on perusparannettu 1986. Asuntojen asuinhuoneet ovat korkeat ja tilavat. Asukkaiden käytössä on huoneistokohtainen maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila. Auton säilytystä varten asukkailla on mahdollisuus varata autopaikka piha-alueelta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1946

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1024 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Föli-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.