Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Työnjohtajankatu 1 A 22, Mälikkälä, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 643 currently vacant homes listed?

Vuokrattavana kolmio Mälikkälän Westparkista.

Vuokrattavana Mälikkälän Westparkissa  valoisa kolmio hyvällä pohjaratkaisulla.

Asunnon lattioilla on laminaatti ja seinäpinnat on maalattu. Asunto on valoisa ja avara. Keittiösaareke tuo lisää laskutilaan keittiöön. Säilytystilaa on sopivasti. Toisesta vaatehuoneesta pääsee kulkemaan läpi kahden makuuhuoneen välillä. Keittiön varusteisiin kuuluu liesi, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Pyykinpesutornille on varaus ja hyvä tila kylpyhuoneessa.  Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu. Huoneistossa on myös sauna ja tilava lasitettu parveke.

Huoneisto on siistissä kunnossa, mutta jonkin verran jää asumisen jälkiä ja kiinnitysjälkiä.  Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.  

Tervetuloa tutustumaan

Työnjohtajankatu 1

Viisikerroksinen, hissillinen talo tarjoaa hyvät puitteet toimivalle arjelle. Lumo-koteja löytyy reilun kokoisista yksiöistä suurperheellekin sopiviin neliöihin. Kaikissa asunnoissa on joko tilava lasitettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneiden yhteydessä on omat saunat. Lattiat ovat laminaattia.

Viihtyisällä piha-alueella on mukava leikkipaikka lapsille. Autoille on sekä sähkötolppia että autokatospaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2012

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1078 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Mälikkälä

Mälikkälän Westpark on moderni ja viihtyisä, pääosin 2010-luvulla rakennettu alue, josta on hyvät kulkuyhteydet Raisioon ja Turkuun. Lähietäisyydellä sijaitsevat Länsikeskus ja Kauppakeskus Mylly tarjoavat erittäin monipuoliset palvelut. Lähikoulut sijaitsevat Hepokullassa sekä Teräsrautelassa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.