Työnjohtajankatu 1 A 3, Mälikkälä, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tässä kodissa on neliöt tehokäytössä.  Länsikeskuksen palveluiden läheisyydessä tarjolla kiva pikkukaksio hyvällä pohjaratkaisulla. Asunnon lattioilla on laminaatti ja seinäpinnat ovat maalattuja. Säilytystilaa on sopivasti. Makuuhuoneen yhteydessä on pieni vaatehuone. Astianpesukoneelle ja pesukoneelle on varaus. Tilavan kylpyhuoneen seinät ovat laattaa. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös oma pieni sauna. Parveke on lasitettu. Huoneisto sijaitsee talon pohjakerroksessa maan tasalla. Huoneisto on siistikuntoinen, mutta jonkin verran asumisen jälkiä on.

 

Työnjohtajankatu 1

Viisikerroksinen, hissillinen talo tarjoaa hyvät puitteet toimivalle arjelle. Lumo-koteja löytyy reilun kokoisista yksiöistä suurperheellekin sopiviin neliöihin. Kaikissa asunnoissa on joko tilava lasitettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneiden yhteydessä on omat saunat. Lattiat ovat laminaattia.

Viihtyisällä piha-alueella on mukava leikkipaikka lapsille. Autoille on sekä sähkötolppia että autokatospaikkoja.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2012

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 850 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Mälikkälä

Mälikkälän Westpark on moderni ja viihtyisä, pääosin 2010-luvulla rakennettu alue, josta on hyvät kulkuyhteydet Raisioon ja Turkuun. Lähietäisyydellä sijaitsevat Länsikeskus ja Kauppakeskus Mylly tarjoavat erittäin monipuoliset palvelut. Lähikoulut sijaitsevat Hepokullassa sekä Teräsrautelassa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.