Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Vähäheikkiläntie 51 A 10, Vähäheikkilä, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrataan valoisa kolmio monipuolisten palveluiden äärellä!

Asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa. Olohuone ja keittiö ovat avointa tilaa. Keittiössä on reilusti säilytys- ja laskutilaa sekä liitäntä astianpesukoneelle. Suuret ikkunat tuovat asuntoon kauniisti luonnonvaloa. Myös makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on runsaasti kaappeja. Kylpyhuone on kaakeloitu ja siellä on liitäntä pesukoneelle. Lisäksi asunnossa on tunnelmallinen sauna.

Tämä koti sijaitsee lähellä palveluita: kouluun ja päiväkotiin kävelee alle 5 minuuttia ja kauppaan 10 minuuttia, mikä helpottaa lapsiperheen arkea. Lisäksi hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Turun keskustaan pääsee näppärästi, myös ilman omaa autoa.

Asunnon seinät on maalattu ja lattialla on laminaatti. Hieman asumisen jälkiä asunnossa on. Tarjoamme pyydettäessä uudelle asukkaalle Lumo-maalietuna maalit ja tarvikkeet seinien maalaamiseen, jotta seinien värin voi valita mieleisekseen.

Vuokraa tämä viihtyisä koti ja ihastu!

Asunnon kuvat on otettu asunnon ollessa tyhjä. Tällä hetkellä asunnossa asutaan.

Vähäheikkiläntie 51

Kahdessa asuintalossa on neljä kerrosta. Taloissa on hissit ja yhteensä 35 asuntoa. Asunnoissa on parvekkeet ja alimmassa kerroksessa pihapatiot. Isoissa asunnoissa on huoneistosaunat.  Asukkailla on mahdollisuus varata autopaikka talon pihasta auton säilytystä varten.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2001

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1271 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Vähäheikkilä

Vähäheikkilä sijaitsee Turun keskustan eteläpuolella. Luonnonläheisen asuinalueen rakennuskanta koostuu pääasiallisesti puu- ja omakotitaloista. Kodikas alakoulu ja päiväkoti sijaitsevat alueen ytimessä. Alueella toimii myös Bovallius-ammattiopisto. Päivittäistavarakaupat ovat lähellä ja keskustan palvelut alle neljän kilometrin päässä. Alueella on monipuolisia liikuntapalveluja: Martin urheilupuisto ja Hirvensalon hiihtokeskus kauniine luontoineen on lähellä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Föli-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.