Yliopistonkatu 21 D 73, Keskusta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti Turun ydinkeskustassa

Nyt on oiva tilaisuus muuttaa Turun ytimeen.

Tarjolla kaksio 60-luvulla valmistuneessa asuintalossa, jossa peruskorjauksen suunnittelu on aloitettu. Mahdollisuus esim. väliaikaiseen vuokraukseen. Peruskorjaus alkaa arviota 2019 alussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan asukkaille n. 6 kk ennen aloitusta. Peruskorjauksen aikana talossa ei voi asua.

Asunto vuokrataan siinä kunnossa kuin se on. Huoneistoremontteja ei tällä hetkellä tehdä. Asunnon pinnat ovat osin kuluneet ja vanhat. Tässä asunnossa lattiapinnoilla on muovimatto ja seinäpinnoilla on maali. Olohuoneen ja makuuhuoneen voi erottaa toisistaan liukuovella. Asunnossa on lasitettu parveke. Kylpyhuoneen on osalaatoitus. Pesukoneelle on varaus. Keittiössä varusteina on liesi ja jääkaappi. Asunnon esittely on mahdollista vasta maaliskuussa!

Kellarikäytävän varrella on irtainvarastotilaa, maksuton pesutupa, saunatilat ja kerhotila. Pyöräsuoja sijaitsee autohallin yhteydessä.

Halutessaan uusi asukas saa maalit ja tarvikkeet

Yliopistonkatu 21

Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä kohoaa tämä yhdeksänkerroksinen kerrostalo. Talon yhteydessä on myös liikehuoneistoja. Parvekkeet aukeavat Kauppatorin suuntaan. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Huom!, kohteen peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Näillä näkymin peruskorjaus alkaisi loppuvuodesta 2018-alkuvuodesta 2019. Peruskorjauksen alkaessa talo tyhjennetään kokonaan. Asuminen remontin aikana ei ole mahdollista.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1960

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.