Yliopistonkatu 21 C 50, Keskusta, Turku

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti Turun ydinkeskustassa

Kohde on valmistunut 60 luvulla. Käynnissä on peruskorjauksen suunnittelu ja peruskorjauksen alkaessa talo tyhjennetään asukkaista. Peruskorjaus on mittava eikä valmistu hetkessä. Tällä hetkellä on arvioitu, että asuminen asunnossa on mahdollista ehkä jopa vuoden 2019 loppuun asti.

Nyt kohteessa on peruskuntoinen kolmio vuokrattavissa. Asunto sijaitsee kohteen kuudennessa kerroksessa. Asunnosta aukeaa upeat näkymät Turun kauppatorille. Lattiat ovat muovimattoa ja seinäpinnoilla on vaalea sävy. Olohuoneen ja keittiön voi erottaa toisistaan liukuovella. Näkymät avautuvat kauniisti Turun kauppatorin suuntaan. Makuuhuoneista näkymä aukeaa Maariankadulle päin. Kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle. Keittiössä varusteina on liesi ja jääpakastinkaappi. Astianpesukoneelle on varaus keittiössä.

Kellarikäytävän varrella on irtainvarastotilaa, maksuton pesutupa, saunatilat ja kerhotila. Pyöräsuoja sijaitsee autohallin yhteydessä.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet. Huoneistoremontteja ei tällä hetkellä enää tehdä vuokranantajan toimesta.

Tervetuloa tutustumaan

Yliopistonkatu 21

Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä kohoaa tämä yhdeksänkerroksinen kerrostalo. Talon yhteydessä on myös liikehuoneistoja. Parvekkeet aukeavat Kauppatorin suuntaan. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Huom!, kohteen peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Peruskorjauksen tarkka aloitusajankohta ei ole vielä selvillä, mutta ennen korjauksen aloitusta talo tyhjennetään kokonaan. Asuminen remontin aikana ei ole mahdollista.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1960

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1178 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.