Koskenmäentie 2 C 28, Hyrylä, Tuusula

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 489 currently vacant homes listed?

Jos haet kivaa, viihtyisää pikkukotia, tässä on loistava valinta! Siistikuntoinen, keskeisellä sijainnilla Tuusulan Hyrylässä sijaitseva koti odottaa uusia asukkaita!

Asunnossa on vaalean sävyiset muovimattolattiat ja seinät ovat valkoiseksi maalatut. Keittiössä kaapistojen ovet ovat harmaat ja valkoiset ohuin puureunuksin ja keittiössä on varaus astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu vaalean sinisen sävyin ja kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa tässä yksiössä on reilusti. Kaapistojen lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Parveke on rauhallisen sisäpihan suuntaan.

Tarjoamme maalit ja maalaustarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Vuokraa tästä kiva koti keskeiseltä sijainnilta.

Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Koskenmäentie 2

Kerrostalo sijaitsee keskeisellä paikalla Hyrylän keskustassa. Tuusulan uimahalli ja hyvät ulkoilumahdollisuudet aivan vieressä. Talossa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hyrylä

Hyrylä on Tuusulan kunnan keskusta, jossa kaikki palvelut ovat lähettyvillä mukaan lukien terveyskeskus, kirjasto ja linja-autoasema. Hyrylä tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet, sillä alueelta löytyvät uimahalli, jäähalli sekä urheilukenttä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.