Koskenmäentie 2 B 19, Hyrylä, Tuusula

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa, viihtyisä kaksio Hyrylän keskustassa vapautuu pian!

Tilava kaksio erinomaisella sijainnilla. Tämä koti sopii loistavasti niin yksin asuvalle kuin pariskunnallekin. Asunnossa on vaalean sävyiset muovimattolattiat ja pääosin valkoiseksi maalatut seinät. Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Kylpyhuoneessa on massalattia ja seinät ovat laatoitettu valkoisen ja sinisen sävyisellä laatalla. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle.
Keittiön kaappien ovet ovat vaaleanharmaat ja valkoiset hienoisella puureunuksella. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Avokeittiö erotettu olohuoneesta saarekkeella.

Makuuhuoneen yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.
Lasitettu parveke ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta. Parveke on rauhallisen sisäpihan suuntaan.

Huomioithan, että asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen. Seinien sävyt saattavat vaihdella.

Vuokraa tästä kiva koti talosta, jossa viihdytään!

Koskenmäentie 2

Kerrostalo sijaitsee keskeisellä paikalla Hyrylän keskustassa. Tuusulan uimahalli ja hyvät ulkoilumahdollisuudet sijaitsevat aivan vieressä. Talossa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa sekä asukkaiden ylläpitämä kuntoilulaittein varustettu tila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1061 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hyrylä

Hyrylä on Tuusulan kunnan keskusta, jossa kaikki palvelut ovat lähettyvillä mukaan lukien terveyskeskus, kirjasto ja linja-autoasema. Hyrylä tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet, sillä alueelta löytyvät uimahalli, jäähalli sekä urheilukenttä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.