Aapramintie 2 C 45, Kaivoksela, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmannen kerroksen valoisa saunallinen kaksio etsii uusia asukkaitaan!

Etsit sitten kotia yksin tai kaksin, tässä se on. Hyvänkokoinen keittiö avautuu olohuoneeseen, joka antaa mahdollisuuden sisustaa tilaa helposti mieleisekseen. Tilavalle parvekkeelle mahtuu hyvin laittamaan pienen ruokailuryhmän ja saunassa kelpaa lämmitellä. Asunnosta löytyy liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle.

Asunnon seinissä on hieman kulumaa, mutta asukas saa halutessaan muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Kaivokselan palvelut, kuten ruokakaupat, ovat aivan pienen kävelymatkan päässä ja kauppakeskus Myyrmanniinkaan ei ole kuin pieni auto- tai bussimatka.

Vuokraa tästä kiva koti!

Aapramintie 2

Neljäkerroksinen talo Kaivokselan uudella puolella, Vaskipellossa. Kaikissa asunnoissa oma sauna, sekä parveke tai terassi. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1158 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaivoksela

Kaivoksela on Vantaan ja Helsingin rajalla, Hämeenlinnanväylän vieressä sijaitseva asuinalue. Myyrmäen palvelut muutaman kilometrin päässä.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.