Antaksentie 3 B 22, Veromiehenkylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyvin pidetty, avara huoneisto, toimivalla pohjalla maatasossa.

Asunnossa on parketti kuvio muovimatto ja seinät maalattu valkoisella. Seinissä voi olla normaaleja asumisen jälkiä, mutta tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimi maalaukseen.

Keittiössä on valkoiset kaapit metallivetimillä, harmaa välitila laatta ja vaaleat kivijäljitelmä työtasot. Lisäksi keittiön varustukseen kuuluu astianpesukone ja hyvin säilytys sekä työtilaa.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisella ja lattiassa on siniharmaa muovimatto. Kylpyhuoneessa on toki myös lattialämmitys ja pyykkikoneliitännät.

Huoneistossa saa lisäksi nauttia vaatehuoneesta, sälekaihtimista kaikissa ikkunoissa ja tottakai omasta terassista, joka suuntaa sisäpihalle päin.

Toimi pian ja vuokraa tämä koti omaksesi!

Antaksentie 3

Nelikerroksisen talon asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja ikkunoissa sälekaihtimet. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja. Astianpesukoneen lisäksi löytyy myös jääkaappipakastin.

Arkea sujuvoittavat talon hyvä kuivaushuone, maksuton pesutupa, tilavat pyörävarastot sekä rappukohtaiset lastenvaunuvarastot. Lapset voivat temmeltää suojaisan sisäpihan leikkialueella.

Päättyvän tien rauhasta nauttivan Lumo-talon lähitarjonta on ainutlaatuisuudessaan omaa luokkaansa. Jumbo ja Flamingon kylpylä, Haltialan kotieläintila ja Tammiston kauppakeskittymä sijaitsevat kaikki lähietäisyydellä.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2010

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1027 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Veromiehenkylä

Veromiehenkylän valtteina ovat poikkeuksellisen monipuoliset palvelut ja liikenneyhteydet. Jumboon on alle kaksi kilometriä ja lentoasemallekin alle neljä kilometriä. Lähialueella on sekä suomen- että ruotsinkielisiä kouluja. Lähin terveysasema on Tikkurilassa ja neuvola Kartanonkoskella. Lapsiperheille lähitarjonnasta erityisesti mainittakoon myös Flamingon kylpylä sekä Haltialan kotieläintila.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.