Arinatie 10 D 59, Veromiehenkylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyväkuntoinen, ylimmän kerroksen kaksio odottaa uusia asukkaita! Tämä koti sijaitsee hissitalon ylimmässä kerroksessa. Lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia ja seinät maalattu valkoisella. Myös keittiön kaapistot ovat valkoiset. Makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone tuo mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuone on tilava ja laattojen sävymaailma tätä päivää tummanharmaine lattioineen ja valkoisine seinineen. Oma sauna tuo luksusta arkeen. Tarjoamme uusille asukkaille seinämaalit halutussa sävyssä sekä maalaustarvikkeet. Näin pääset halutessasi laittamaan kodista oman näköisen. Toimi pian ja vuokraa tästä kiva koti halutusta taloyhtiöstä, joka sijaitsee erinomaisella sijainnilla!

Arinatie 10

Nelikerroksinen, päättyvän tien päässä sijaitseva Lumo-talo on valmistunut vuonna 2013. Asunnoissa on sälekaihtimet ja lasitetut parvekkeet. Keittiöiden varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä astianpesukone.

Jokaisessa rapussa on oma lastenvaunuvarasto, lisäksi taloyhtiössä on pyörävarastoja sekä kuivaushuone. Suojaisalla sisäpihalla on lasten leikkialue.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2013

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Veromiehenkylä

Veromiehenkylän valtteina ovat poikkeuksellisen monipuoliset palvelut ja liikenneyhteydet. Jumboon on alle kaksi kilometriä ja lentoasemallekin alle neljä kilometriä. Lähialueella on sekä suomen- että ruotsinkielisiä kouluja. Lähin terveysasema on Tikkurilassa ja neuvola Kartanonkoskella. Lapsiperheille lähitarjonnasta erityisesti mainittakoon myös Flamingon kylpylä sekä Haltialan kotieläintila.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.