Junkkarinkaari 7 B 22, Pakkala, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 472 currently vacant homes listed?

Vantaan Pakkalasta vapautumassa Jumbon vierestä ensimmäisen kerroksen kaksio!

Kauppakeskus Jumbon vieressä avara asunto toimivalla pohjalla maatasossa. Huoneistossa vaalea kirjava muovimatto vaatehuoneessa, muutoin harmaa tammilaminaatti, seinät maalattu valkoinen/sävy, joissa normaalia asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan! Keittiössä valkoiset kaapit metallivetimillä, harmaa kirjava kivijäljitelmä työtaso, valkoinen välitila laatta ja astianpesukone mahdollisuus. Keittiössä hyvin säilytys tilaa ja keittiö on läpikuljettava. Kylpyhuone on laatoitettu valkoinen/harmaa, pesukone mahdollisuus. Kylpyhuoneessa on paneeli katto ja kylpyhuone on reilun kokoinen. Asunnossa valkoiset säilytys kaapit metallivetimillä, lisäksi vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä ja aidattu terassi parveke sisäpihalle.
 

Junkkarinkaari 7

Kuusikerroksinen kerrostalo. Kaikilla asunnoilla parveke tai terassi ja pieni asuntopiha. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1121 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pakkala

Suosittu asuinalue Kehä III:n ja Tuusulanväylän kainalossa. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon monipuoliset palvelut ovat vieressä, samoin kuin laajat ulkoilureitit. Hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsinki-Vantaan lentokentällekin on vain muutama kilometri. Alueella useita päiväkoteja ja muun muassa Vantaan kansainvälinen koulu.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.