Kallioimarteentie 11 A 9, Simonkylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 422 currently vacant homes listed?

Valoisa ja hyväkuntoinen yksiö etsii uutta asukasta!

Jos etsit pientä kotia mukavan rauhalliselta alueelta, pienen matkan päästä kattavista palveluista, tässä on hyvä valinta!

Tämä Vantaan Simonkylässä sijaitseva asunto sopii asukkaalle, joka hakee asunnolta rauhallista ympäristöä, hyviä yhteyksiä ja loistavia ulkoilumahdollisuuksia.

Isot ikkunat takaavat valoisuuden asuntoon. Asunnon lattiat ovat laminaattia. Tämän yksiön valttina on poikkeuksellisen tilava vaatehuone eteisen yhteydessä.

Kylpyhuone on tilava ja siellä on liitäntä pyykinpesukoneelle.

Keittokomerossa on liitännät astianpesukoneelle.

Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Aivan talosi lähettyviltä kulkee bussi, jolla pääset kätevästi myös kävelyetäisyydenkin päässä olevaan ruokakauppaan tai Tikkurilan keskustaan. Viereisessä metsässä on mukavia lenkkipolkuja ja pururata. Alue on siis todellakin vehreä ja mukava.

Mikäli tämä kuulostaa etsimältäsi kodilta, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Kallioimarteentie 11

Kaksi kuusikerroksista taloa, joiden julkisivut on korjattu vuonna 2001 ja huoneistot peruskorjattu vuonna 2004. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1968

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Simonkylä / Simonpelto

Viihtyisä ja luonnonläheinen pientalopainotteinen asuinalue Tikkurilan monipuolisten palveluiden tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet paikallisbusseilla ja omalla autolla.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.